BEOCCA
FOR THE BOLD

Bringing bold minimalism and smart functionality to the world. Make durable leather bag design worldwide accessible.

GO GREEN

Voor ons betekent duurzaamheid op een verantwoorde manier omgaan met onze planeet en alles wat daarop leeft. Dit nemen we mee in ieder aspect van onze organisatie, van productie tot aan distributie. We gebruiken leer voor het maken van onze tassen omdat het een natuurproduct is, lang mee gaat en bovendien mooier wordt naarmate het ouder wordt. Daarnaast worden al onze tassen met de hand gemaakt van plantaardig gelooid leer. Dit betekent dat het leer op een natuurlijke manier verwerkt wordt zonder het gebruik van giftige chemicaliën.

ENLIGHTEN ME!

KEEP IT SHORT

Wij geloven in korte lijnen, ook in onze distributie. Hoe meer schakels, hoe duurder producten worden. Onnodig vinden wij en bovendien niet echt duurzaam. Daarom streven we naar een efficiënte samenwerking met winkels (zowel fysiek als online) waarin we onnodig transport beperken en liever op een slimme manier de marge verdelen dan dat we de prijs verdubbelen.

BE BOLD, BE AUTHENTIC

Dit is het gedachtengoed van BEOCCA.  Wij zijn onszelf en niet bang om dat te laten zien. Sterker nog, we zijn er best trots op. Leer is een onwijs mooi natuurproduct wat leeft en een eigen karakter heeft. Dat karakter wil je juist laten zien, ook als er “flaws” in het leer zitten. Want laten we wel wezen, die hebben wij zelf allemaal ook. Die kenmerken maken jouwzelf en dus ook je tas juist echt, one of a kind. Dat koesteren wij.

Become a reseller

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang

5% korting op je eerste aankoop!