F*ck flawless

De kracht van eenvoud, daar geloven wij in bij BEOCCA.
Clean design, authentieke materialen en functionaliteit zijn onze pijlers. Dat zie je terug in onze collectie. Onze tassen hebben een eigen karakter, net als het leer dat we gebruiken.
Met toffe eigenschappen maar ook met “flaws”.
Flaws hebben we allemaal, embrace it! Het zijn juist die flaws die ons stuk voor stuk uniek en uitzonderlijk maken. 

Read our story

ABOUT CLEO

Veruit de meest aaibare serie uit de collectie. Deze serie is gemaakt van soepel suède en kan zonder twijfel één van de meest handzame en universele exemplaren in je tassencollectie worden. De Cleo is compact maar groot genoeg om je 14″ laptop in op te bergen. Van een dagje op kantoor tot een festival 4-daagse, Cleo is van de partij.

Buy me!

MEET MAVIS

De minimalist van het stel. De Mavis is een gevalletje ‘less is more’ en daarmee misschien wel BEOCCA’S favoriet. Geen poespas maar wel heel handig. De Mavis serie is gemaakt van stevig eco-leer wat deze rugtas een stoere uitstraling geeft en hierdoor bovendien tegen een stootje kan. 

Buy me!

MEET IDEN

De Iden is met met zijn vierkante design de rebel van de collectie. Geen fancy rolltop maar een oldskool sluiting. Gemaakt van stevig leer is deze rugtas gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Bovendien kun je je afvragen wat niet in deze rugtas past. Je 17″ laptop berg je met gemak op in het gewatteerde laptopvak en ben je echt van de oude stempel, dan neem je ook nog een multomap mee!

Buy me!

GET TO KNOW LORNE

De Benjamin van de BEOCCA familie! Ze mag dan klein zijn maar onderschat haar niet, this ‘feisty’ little backpack is een goed gestructureerde, verrassend ruime rugtas waar je al je daily-must-haves veilig in kunt opbergen. Lorne is gemaakt van plantaardig gelooid leer dus ook nog eens een stuk vriendelijker voor het milieu!

Buy me!

Meet Yarra

I’m keeping your nickels & dimes save and sound!
Heb je stapels geld om op te bergen? Dan zijn jij en Yarra een absolute match. Er is weinig wat er niet in deze portemonnee past. Bovendien is deze beauty gemaakt van plantaardig gelooid leer, geld uitgeven heeft nog nooit beter gevoeld!

Buy me!

MEET Mr. a . wallet

Slim and slick, dat ben ik. Reis je graag licht, met alleen het hoognodige in je binnenzak, dan is Argyle je maat. Deze eco-leren kaarthouder bergt je pasjes en stapels briefgeld efficiënt voor je op!

Buy me!