Garantie & retouren

GARANTIE
Alle BEOCCA tassen zijn met de hand gemaakt van plantaardig gelooid leer, dit betekent dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt in het bewerkingsproces van het leer. Aangezien leer een natuurproduct is en bovendien niet door ons is behandeld met een chemische of synthetische finish kan iedere tas er een beetje anders uitzien. Het ene leer heeft nu eenmaal een andere huidnerf of textuur dan het andere leer. Daarnaast verandert het leer en dus je tas door de tijd heen, onder invloed van zonlicht en dagelijks gebruik. Al deze factoren maken je tas uniek en eentje met karakter! Iets te karakteristiek voor jou? Geen punt, je mag je tas altijd retourneren binnen de bedenktermijn van 14 dagen.

RETOUREN
Je tas is niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen punt, we zijn de moeilijkste niet. Binnen 14 dagen na aankoop kun je je order retourneren, graag wel in ongebruikte en onbeschadigde staat, met de originele labels er nog aan. Uiteraard zorgen we er voor dat het openstaande bedrag zo snel mogelijk word teruggestort op je rekening, tot uiterlijk 10 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Ok, wat moet je doen?

  • Graag ontvangen we een mailtje van je (info@beocca.com) met daarin de melding  van je retour. Vermeldt daarin je NAW gegevens en het ordernummer.
  • Wij sturen je vervolgens een link toe waarmee je het retourlabel kunt downloaden, je kunt dit label over je eigen adres plakken op de doos waarin je je bestelling ook ontvangen hebt. De kosten voor verzending (NL €6,17) zijn voor eigen rekening.
  • Lever je pakket in bij een PostNL punt en wij zorgen er voor dat je het aankoopbedrag krijgt teruggestort na ontvangst van je retour.

Toch liever een andere tas? Dat kan altijd, we vragen je alleen wel hier een losse bestelling voor te plaatsen en deze apart te betalen.

Onbehandeld leer heeft zijn eigen karakteristieken en onvolkomenheden komen voor. Het kan zijn dat er een klein litteken in het leer zit of je tas bestaat uit een andere leer textuur dan je mooi vindt. Ook hier geldt dat kleine onvolkomenheden over tijd iets zullen veranderen, dit is de natuurlijke werking van het leer. Uiteraard is het heel persoonlijk of deze karakteristieken je aanspreken. Toch niks voor jou? Dan mag je de tas altijd retour sturen binnen de bedenktermijn van 14 dagen.

Je tas moet tegen een stootje kunnen en is zo gemaakt dat hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Gaat je tas toch kapot of mist er een onderdeel, laat het ons dan weten via info@beocca.com. Idealiter krijgen we een foto meegestuurd zodat we kunnen beoordelen of je tas eenvoudig te repareren valt. Indien mogelijk sturen we je de onderdelen op ter vervanging. Is er meer aan de hand dan zullen we je zo goed mogelijk proberen te adviseren over de te ondernemen stappen. We helpen je waar mogelijk, uiteraard spreekt het voor zich dat schade door onjuist gebruik voor eigen rekening is.

Ook ons voorspellend vermogen laat ons wel eens in de steek. Mochten we je vraag niet hebben beantwoord met bovenstaande antwoorden, stuur dan een mailtje naar info@beocca.com.